8.5.2015

ja täällä taas, neiti kevät on tullut kaupunkiin


Ihana kevät, ihana aurinko, ihana lämpö. Kohta jo kesäkuu ja koulut loppuu ai että! Yhtenä päivänä huomasin kuinka kaikissa puissa ja pensaissa on nuput, jotka tosin on ollut varmaan jo jonkin aikaa, mun itseni vaan huomaamatta... :-D mutta se oli kyllä viimenen merkki sille, että kesä on tosiaan tulossa!

 photo 2.5 089_zpsaet0g22t.jpg photo kuvailuu 015_zpsq5crx68a.jpg photo page_zpsztxmw4qg.jpg photo kuvailuu 003_zpsr4a4mm8m.jpg photo 2.5 125_zpsorhaeqsz.jpg photo kuvailuu 011_zpsafxjsrki.jpg photo page2_zps0mnj8r8k.jpg photo kuvailuu 001_zpstngbtf4y.jpg photo 2.5 085_zpsdgp3tojl.jpg photo kuvailuu 009_zpsjiy1lclq.jpg photo page3_zpsmbi9dlo6.jpg photo kuvailuu 010_zpscu74syx2.jpg photo 2.5 143_zpsvrhrsjxd.jpg

Tässä asussa pääsi heti kolme ihanaa uutukaista käyttöön:
-Vihdoin löysin aurinkolasit jotka sopii meikäläisen päähän, tällaisten löytämisessä on meinaan ollut ongelmia! Nuo löyty Ginatricotista vähän alle kympillä.
-Kello jonka tilasin ehkä noin kolmella eurolla ebaysta. Sen saapumisesta on kyllä jo jokunen tovi, mutta se oli niin iso ettei sitä voinut käyttää. Yhtenä tylsänä päivänä kuitenkin ryhdyin sitä työstämään ja ihan hyvä siitä tuli!
-Shortsit, jotka Jenni oli kirpparilta löytänyt, mutta ei ollutkaan ihan sellaiset kuin piti, joten keräsin talteen ja nousi kyllä lemppareiden joukkoon! Alun perin hm:stä.

2 kommenttia:

 1. Moi. Vaikutat tosi mukavalta ja iloselta ihmiseltä johon olisi mukava tutustua! :)
  On ollut mukava lukea postauksiasi, itsekkin tykkään käydä lavatansseissa ja humppa on ihan parasta! :)) Harmi vain kun en itse pahemmin osaa tanssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi mikä ihana piristys, kiitos paljon! Hauska kuulla, että säkin käyt, se on kyllä jotain ihan mahtavaa! :-) itse en oo kans mikään taituri tanssimisessa, mutta eihän se mitään haittaa :-)

   Poista